Somekanavamme

MyBeta Racing Team

Urheilujoukkue
MyBeta Racing Team
MyBeta Racing Team
#933
Sainio Sanna
Ja Kangasala endurokisat

Eilen 6 pvä ajettii Tampereen kupeessa taas kilipaa 🤗 ja kivaa oli. Reitti itselle mieluinen kahdesta eri pätkästä siirtyminee muodostunut hieno reitti. Eka pätkä komiaa jäistä spooria mitä sai huolella antaa mennä, toinen pätkä hieman itselle hankalempaa tapeilta ajettavaa polkua. Reitti ei sinänsä ollut vaikea vaikka oman tuloksen pilasikin yksi mäki johon oli jäänyt muutama pyörä jumiin... Ja tietty mä aatteli et toki mä siitä niitten välistä pääsen ylös 🙈 no empä päässyt ja siinä sitten kaikki voimisteluliikkeet tuli tehtyä.
No taas viisastuin hieman (ehkä) ens kerralla uusiks kovempaa... 😆😆
Mutta hyvä fiilis jäi Mikkelin kisan jäljiltä hieman hieman ketuttamaan jääneen fiiliksen tilalle.
Seuraavaan kisaan taas täysillä jonka ajankohta onkin kaikille varmaan kysymysmerkki. Ja kiitos Terolle huollosta hirveesti ei hommia ollut kuin henkisellä puolella.
Tsemppiä kaikille Päitsille lähteville 👍🏼👍🏼

📷Johanna Friman
MyBeta Racing Team
MyBeta Racing Team
Kisarapsa Kangasala Enduro V

#717 Petri Kurronen

Kisa jännitys oli melkoinen. Ekalle kierrokselle lähtiessä siirtymällä huomasi että nyt ei oikein tunnu luontevalta. Tämä fiilis jatkui kun starttasin ekalle mk:lle. Tuntui että ei ole pyörään hyvää hallintaa. Melko alussa tuli kontattuakin kun saapas meni spoorista läpi. Metsään kun pääsi niin alkoi kulkemaan. Sitäkun rupeaa ajattelemaan että nyt pitää kiriä menetettyä aikaa kiinni. Virhe! Muutaman minuutin päästä tyhmä ajovirhe ahtaassa kohdassa ja vauhdilla päin puuta. Onneksi on hyvät suojat mutta käsi ja jalka otti kovat tällit eikä pystynyt jatkamaan.
Video kertoo tilanteesta. Sekin tuli kuvattua timelapsina vahingossa, että ei sekään hyvin mennyt 😆 Kova on pettymyksen tunne mutta kyllä tää tästä.

Parannellaan vauriot ja kesällä uudet kisat!

https://youtu.be/_bLcXq42j-o
MyBeta Racing Team
Kangasala enduro 6.3.21
Tämä lopetti mun kisan kesken. Timelapsella viel kuvattu, että ei sekään onnistunut.. Ranne ja jalka sai sen verran tälliä ettei pystynyt jatkamaan.
youtube.com
MyBeta Racing Team
MyBeta Racing Team
Saadaan aivan näillä näppäimillä Circuitin 2021 mallin ajoasut!

Ennakkotilaajillemme lähtee het kun kuorma meille tulee ja saadaan purettua!
MyBeta Racing Team
MyBeta Racing Team
Kisarapsa Tapsan Kuntopuntari

Ville Niemi
#800
Tänään pöristeltiin Askolassa Tapsan kuntopuntarissa elämäni toinen spoorikisa. Sää oli hyvä ja oli hyvä fiilis kisaan lähtiessä. Ekalla pätkällä kädet puutu aika pahasti mutta tokalle pätkälle alko jo tuntumaan paremmalta.

Mikkeliin verrattuna meni jo paljon paremmin mutta vielä on paljon töitä tehtävänä spooriajon suhteen. Katsotaan taas ensi kisassa miten ollaan edistytty😁

https://kalkku.fi/tulokset/21/en/05/c.html
MyBeta Racing Team
MyBeta Racing Team
Täältä pohjoisemmasta ei nyt maltettu lähteä etelän kisoihin, mutta vierailimme Ylä-Savon Moottorikerhon vieraana, ja voi pojat ja tytöt - olihan kerrassaan hienot spoorit. Rankat treenit saatiin, ja posket punaiseksi reilun kymmenen asteen pakkassäässä. Väliajalla muutamia aiheeseen liittyvä räpsyjä.
#625 Jani Lehto